26 Ağustos 2011 Cuma

Paspas Modelleri

Ne zamandır evimin giriş kısmına bir paspas yapmak istiyorum.Saçaklı iplerimden her renk var.(krem hariç)Nasıl birşey yapsam diye araştırıyorum ancak güzel bir şey bulamadım.Hala kararsızım.Aradığımı bulamadım ancak güzel paspas modellerinden birkaçını sizlerle paylaşmak istiyorum.Belki içinden beğendiğiniz çıkar ve yaparsınız.
Bu arada paspasla ilgili önerilerinizi de bekliyorum.
Sevgiler:)






6 yorum:

  1. canımm aynı düşünce bende de var eklediğin paspaslar güzel fakat bi çoğu hazır benimde elimde modllerim var ayrıca forumcakda bi karar verip bu tarz bişey örelim diyoruz kararsız kaldım aynı senin gibi balkonuma düşünüyorum bende yada kapının girişine sana yardımcı olmak için reim eklemek isterim ilk fırsatda bloğuma eklerim.forumuzada beklerim birlikde her hafta etkinlik düzenliyoruz hiç boş kaldığımız yok.sevgilerimi bırakıyorum canım

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkürler.Elimde seçtiğim paspas modellerini yayınladım ancak bir kaçı hazır dediğin gibi.Belki fikir verir dedim ama bende pek aradığımı bulamadım.Şimdilik krem rengi kalın saçaklı ipten yuvarlak olarak başladım.Bakalım üstüne birşey yapabilir miyim.Hatta başladığım kadarını resimliyeceğim.Sizde resim ekleyin.Belki ilginç birşeyler bulabilirim:)Forumunuza da katılmayı isterim.Etkinliklerinize de elimden geldiğince.Çok becerikli değilim.Yapmaya çalışanlardanım çünkü :)

    YanıtlaSil
  3. çok güzeller flower çiçeğimin blogundan geldim:)
    http://hobievimiz.forums3.com/

    YanıtlaSil
  4. Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz efendim:)

    YanıtlaSil
  5. buradaki paspaslardan nasıl alabiliriz..

    YanıtlaSil
  6. Şukufe hanım merhaba.Bunları internetten zaman zaman gezindiğim sitelerden almıştım.Ama beğendiğiniz bir paspas var ise sizin için araştırırım.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...